Friptură De Curcan
Friptura de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.94 pe portie. O porție conține 798 calorii, 91G de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de chili, curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea de porumb, puteți urma acest fel principal cu Skillet Cornbread Apple Cobbler ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Friptură De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Scoateți mănușile și gâtul din cavitatea curcanului.
Puneți umplutura în centrul și cavitățile gâtului păsării; nu împachetați. Puneți orice umplutură suplimentară într-o caserolă ușor unsă; acoperiți și refrigerați. Puneți aripile curcanului sub spate pentru a fixa clapeta gâtului. Legați picioarele împreună. Frecați curcanul cu uleiul de măsline, apoi presărați cu pudra de chili, sare și piper.
Așezați pe un raft într-o tigaie deschisă. Prăjiți 3 1/2 până la 4 ore (sau 20 de minute pe kilogram). Acoperiți curcanul cu un cort din folie după 1 1/2 ore sau când pielea atinge o culoare bogată, maro.
Așezați caserola acoperită cu umplutură suplimentară în cuptor cu curcanul cu aproximativ 40 de minute înainte ca curcanul să fie gata. Testați curcanul pentru coacere cu un termometru pentru carne. Ar trebui să citească 180 F în partea cea mai groasă a coapsei și 170 F în sân.
Lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de sculptură.
Să-l fals...și economisiți 2 1/2 ore
Încălziți cuptorul la 325 F. frecați un piept de curcan de 4 până la 6 kilograme cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați - l generos cu puțină pudră de chili, sare și piper.
Așezați într-o tigaie deschisă și gătiți 1 1/2 până la 2 1/4 ore (sau 20 de minute pe kilogram) sau până când un termometru pentru carne introdus în sân înregistrează 170 F.
Lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.