Friptură de coroană de porc cu glazură regală și sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de coroană de porc cu glazură regală și sos. Pentru $ 5.64 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 613 calorii, 90g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de whisky canadian, condimente la grătar, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până whisky ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură de coroană de porc cu glazură regală și sos, Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru, și Friptură de coroană de porc cu umplutură de mere-Pecan și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Presărați condimentul la grătar peste friptură, asigurându-vă că este bine condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Așezați friptura coroanei într-o tigaie, osul se termină. Prăjiți, neacoperit, timp de 20 până la 25 de minute pe kilogram de carne, aproximativ 2 1/2 până la 3 1/2 ore sau când temperatura internă este de 150 de grade F. Asigurați-vă că ungeți cu orice picături de tigaie la fiecare 20 de minute pentru primele 2 ore. Pentru ultima oră de gătit, bateți cu glazura regală. Înfășurați capetele osoase cu folie de aluminiu dacă încep să se rumenească prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
În timp ce friptura se gătește, bateți împreună 1 cană bulion de pui, muștar, sos Worcestershire, 1/4 cană whisky, usturoi, ghimbir și unt de mere într-o cratiță și așezați la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Unt De Mere
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Whisky
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se lasă să fiarbă până se îngroașă și se reduce cu o treime, 12 până la 15 minute.
7
Ungeți glazura pe friptură la fiecare 15 minute pentru ultima oră de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Scoateți friptura din cuptor, transferați-o într-un platou de servire și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Încingeți platoul cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Așezați tigaia de prăjire la foc mediu și degresați cu restul de 1/2 cană de whisky, răzuind bucățile cu o lingură plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Adăugați glazura regală rămasă, rămânând 1 1/2 căni bulion de pui și lăsați să fiarbă până se îngroașă și se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Dressing Japonez De Susan Preparat
12
Se toarnă într-o barcă cu sos și se servește cu friptura.