Friptură De Coastă În Picioare Cu Rețetă De Glazură De Pere-Coniac

Friptură De Coastă În Picioare Cu Rețetă De Glazură De Pere-Coniac
Friptura de coastă în picioare cu Rețetă de glazură de pere-Brandy este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1814 calorii, 79G de proteine, și 157g de grăsime fiecare. Pentru $12.28 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, la 4 frunze de salvie, coniac de pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Friptură Cu Coaste În Picioare, Friptură de coastă în picioare cu rețetă Jus, și Friptură De Coastă În Picioare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 93°.condimentați friptura generos cu sare și piper, apoi așezați-o pe un suport de copt într-un vas mare de prăjit și prăjiți timp de 3 ore.Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu, apoi sotati șalotele până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă perele, se amestecă bine pentru a acoperi și se fierbe timp de 10-12 minute sau până se înmoaie.Deglazați cu bulionul de vită, apoi adăugați țuica de pere, condimentați cu sare și piper, apoi reduceți focul și fierbeți până se reduce la jumătate, apoi scoateți-l de pe foc pentru a sta și îngroșa.După ce friptura a fost la cuptor timp de 3 ore, verificați temperatura — în al doilea rând atinge 49°, scoateți-o, glazurați-o ușor și lăsați-o să se odihnească, acoperită ușor cu folie, timp de 30 de minute. În ultimele 10 minute de odihnă, setați cuptorul la550.întoarceți friptura la cuptor și gătiți timp de 8-10 minute sau până când se formează o crustă crocantă la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De VităCarne De Vită
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți friptura, periați generos cu glazură și odihniți-vă încă 15 minute. Feliați și serviți cu glazura suplimentară.Mai multe fripturi pe Food Republic:miere și cidru friptură de miel
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Crown friptură de miel cu ierburi proaspete
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Cum Se Face Friptură De Vită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista