Friptură De Coastă În Picioare Cu Rețetă De Glazură De Pere-Coniac

Friptura de coastă în picioare cu Rețetă de glazură de pere-Brandy este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1814 calorii, 79G de proteine, și 157g de grăsime fiecare. Pentru $12.28 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, la 4 frunze de salvie, coniac de pere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Friptură Cu Coaste În Picioare, Friptură de coastă în picioare cu rețetă Jus, și Friptură De Coastă În Picioare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 93°.condimentați friptura generos cu sare și piper, apoi așezați-o pe un suport de copt într-un vas mare de prăjit și prăjiți timp de 3 ore.Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu, apoi sotati șalotele până la translucid, aproximativ 5 minute.
Se adaugă perele, se amestecă bine pentru a acoperi și se fierbe timp de 10-12 minute sau până se înmoaie.Deglazați cu bulionul de vită, apoi adăugați țuica de pere, condimentați cu sare și piper, apoi reduceți focul și fierbeți până se reduce la jumătate, apoi scoateți-l de pe foc pentru a sta și îngroșa.După ce friptura a fost la cuptor timp de 3 ore, verificați temperatura — în al doilea rând atinge 49°, scoateți-o, glazurați-o ușor și lăsați-o să se odihnească, acoperită ușor cu folie, timp de 30 de minute. În ultimele 10 minute de odihnă, setați cuptorul la550.întoarceți friptura la cuptor și gătiți timp de 8-10 minute sau până când se formează o crustă crocantă la exterior.
Scoateți friptura, periați generos cu glazură și odihniți-vă încă 15 minute. Feliați și serviți cu glazura suplimentară.Mai multe fripturi pe Food Republic:miere și cidru friptură de miel
Crown friptură de miel cu ierburi proaspete
Cum Se Face Friptură De Vită