Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru
Friptura de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 1641 calorii, 74G de proteine, și 141g de grăsime. Pentru $11.52 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica toate scop făină, cimbru, eșalotă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru, Friptură De Coastă În Picioare Sărată De Rozmarin, și Rozmarin-Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă Dijon.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, într-o tigaie mare de prăjire superficială sau pe o foaie de copt cu margini.
Presărați carnea de vită peste tot cu sare și piper.
Se întinde muștar peste toată carnea de vită.
Se amestecă rozmarinul și cimbru într-un castron mic; presărați peste carne de vită și apăsați ușor pentru a adera. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Poziționați rack-ul chiar sub centrul cuptorului și preîncălziți la 450 buc.F. friptură de vită descoperită 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F. carne de vită friptă 1 oră 30 minute.
Scoateți din cuptor. Îndepărtați toate picăturile, cu excepția a 2 linguri.
Adăugați morcovi și șalotă în tigaie. Întoarceți legumele pentru a acoperi cu picături; se presară sare și piper. Prăjiți carnea de vită și legumele până când termometrul introdus în centrul cărnii de vită înregistrează 125 f pentru legume medii-rare, amestecând ocazional, cu aproximativ 55 de minute mai mult.
Transferați carnea de vită și legumele pe platou; cort liber cu folie pentru a se încălzi.
Aruncați picăturile din tigaia de prăjire.
Puneți tigaia peste 2 arzătoare pe aragaz la foc mediu.
Adăugați untul în tigaie și topiți.
Adăugați făină; bateți până se omogenizează și abia începeți să colorați, aproximativ 5 minute.
Bateți în stoc. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, amestecând des, aproximativ 10 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Serviți carnea de vită cu legume și sos.