Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru

Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru
Friptura de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 1641 calorii, 74G de proteine, și 141g de grăsime. Pentru $11.52 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica toate scop făină, cimbru, eșalotă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru, Friptură De Coastă În Picioare Sărată De Rozmarin, și Rozmarin-Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă Dijon.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, într-o tigaie mare de prăjire superficială sau pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Presărați carnea de vită peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
3
Se întinde muștar peste toată carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
4
Se amestecă rozmarinul și cimbru într-un castron mic; presărați peste carne de vită și apăsați ușor pentru a adera. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Poziționați rack-ul chiar sub centrul cuptorului și preîncălziți la 450 buc.F. friptură de vită descoperită 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F. carne de vită friptă 1 oră 30 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor. Îndepărtați toate picăturile, cu excepția a 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Adăugați morcovi și șalotă în tigaie. Întoarceți legumele pentru a acoperi cu picături; se presară sare și piper. Prăjiți carnea de vită și legumele până când termometrul introdus în centrul cărnii de vită înregistrează 125 f pentru legume medii-rare, amestecând ocazional, cu aproximativ 55 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De VităFriptură De Vită
LegumeLegume
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
8
Transferați carnea de vită și legumele pe platou; cort liber cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Aruncați picăturile din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Puneți tigaia peste 2 arzătoare pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
11
Adăugați untul în tigaie și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați făină; bateți până se omogenizează și abia începeți să colorați, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Bateți în stoc. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, amestecând des, aproximativ 10 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Serviți carnea de vită cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista