Friptură de coastă cu ierburi

Friptură de coastă cu ierburi
Friptura de coaste cu ierburi este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 12 porții. Acest fel principal are 717 de calorii , 31 g de proteine și 63 g de grăsimi per porție. Pentru 4,93 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați căței de usturoi, ierburi și fructe, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de coastă în picioare , Friptură de coastă în picioare și Friptură de coastă în picioare .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți ceapa, morcovii și țelina într-o tigaie mare; pune friptura peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 2-1/4 până la 3 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Scoateți friptura pe un platou de servire și păstrați-l la cald; se lasa sa stea 15 minute inainte de a taia felii.
5
Între timp, pentru au jus, strecurați și aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Au JusAu Jus
6
Se toarnă picăturile într-o cană de măsurare; degresat degresat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
7
Adăugați vin în tigaie, amestecând pentru a îndepărta orice bucăți rumenite. Se amestecă picăturile; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Serviți cu friptură.
9
Ornați platoul cu ierburi și fructe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Prime Rib în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Pinot Noir Peter Michael Le Caprice, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 259 de dolari pe sticlă.
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Culoarea roșu intens și nuanța purpurie strălucitoare sunt identificatorul clar pentru Le Caprice. Podgoria își arată caracteristicile caracteristice ale fructelor roșii de pădure cuplate cu arome de lichior de cireșe roșii, coacăze, zmeură, căpșuni, piele proaspătă și grafit. Vintage 2010 este rafinat și expresiv, cu o concentrație intensă în gură. Finalul persistă atât aromatic, cât și subtil la gură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Revista