Friptură de coastă cu ierburi
Friptura de coaste cu ierburi este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 12 porții. Acest fel principal are 717 de calorii , 31 g de proteine și 63 g de grăsimi per porție. Pentru 4,93 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați căței de usturoi, ierburi și fructe, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de coastă în picioare , Friptură de coastă în picioare și Friptură de coastă în picioare .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente; frecați peste friptură.
Puneți ceapa, morcovii și țelina într-o tigaie mare; pune friptura peste legume.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 2-1/4 până la 3 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Scoateți friptura pe un platou de servire și păstrați-l la cald; se lasa sa stea 15 minute inainte de a taia felii.
Între timp, pentru au jus, strecurați și aruncați legumele.
Se toarnă picăturile într-o cană de măsurare; degresat degresat.
Adăugați vin în tigaie, amestecând pentru a îndepărta orice bucăți rumenite. Se amestecă picăturile; căldură prin.
Ornați platoul cu ierburi și fructe, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Prime Rib în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Pinot Noir Peter Michael Le Caprice, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 259 de dolari pe sticlă.
![Peter Michael Le Caprice Pinot Noir]()
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Culoarea roșu intens și nuanța purpurie strălucitoare sunt identificatorul clar pentru Le Caprice. Podgoria își arată caracteristicile caracteristice ale fructelor roșii de pădure cuplate cu arome de lichior de cireșe roșii, coacăze, zmeură, căpșuni, piele proaspătă și grafit. Vintage 2010 este rafinat și expresiv, cu o concentrație intensă în gură. Finalul persistă atât aromatic, cât și subtil la gură.