Friptură De Coastă Cu Crustă De Fenicul

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de coaste cu crustă de fenicul ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 8,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 107G de grăsime, și un total de 1205 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de coaste, ulei de măsline, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Miel fript cu chimen și fenicul, Filet De Porc Cu Crustă De Fenicul, și Somon cu crustă de fenicul pe fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Pulsați boabele de piper, feniculul și coriandrul într-o râșniță de condimente de 5 ori sau până când sunt măcinate grosier. (Sau puneți condimentele într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și zdrobiți folosind un sucitor sau o tigaie.) Frecați friptura cu ulei și presărați cu sare. Apăsați amestecul de condimente pe toate părțile fripturii.
Așezați pe un raft într-o tigaie.
Coaceți friptura la 400 timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 120 până la 125 (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 15 minute până la 1 oră înainte de feliere. Dacă doriți, rezervați picături de tigaie pentru sparanghel prăjit.