Friptură De Coastă Cu Crustă De Fenicul

Friptură De Coastă Cu Crustă De Fenicul
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de coaste cu crustă de fenicul ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 8,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 107G de grăsime, și un total de 1205 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură de coaste, ulei de măsline, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Miel fript cu chimen și fenicul, Filet De Porc Cu Crustă De Fenicul, și Somon cu crustă de fenicul pe fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 30 de minute.
3
Pulsați boabele de piper, feniculul și coriandrul într-o râșniță de condimente de 5 ori sau până când sunt măcinate grosier. (Sau puneți condimentele într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și zdrobiți folosind un sucitor sau o tigaie.) Frecați friptura cu ulei și presărați cu sare. Apăsați amestecul de condimente pe toate părțile fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
CoriandruCoriandru
FeniculFenicul
CondimenteCondimente
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
4
Așezați pe un raft într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți friptura la 400 timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 120 până la 125 (mediu-rar) sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 15 minute până la 1 oră înainte de feliere. Dacă doriți, rezervați picături de tigaie pentru sparanghel prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista