Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de coaste în picioare. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 135g de grăsime, și un total de 1555 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $10.63 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți morcovi pentru copii, sare kosher, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Coaste În Picioare, Friptură De Coaste În Picioare, și Friptură De Coaste În Picioare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați rozmarinul, usturoiul și cayenne într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați suficient ulei de măsline până devine o pastă liberă. Schmear friptura cu pasta de rozmarin-usturoi și masați-o cu adevărat în carne. Condimentează generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Puneți ceapa, morcovii, țelina și ciupercile în fundul unei tigaie. Aruncați cu puțin ulei de măsline și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați vinul, 1 cană de pui șifrunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Puneți friptura deasupra legumelor; prăjiți până când carnea este cu adevărat maro și minunată, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
7
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F; continuați prăjirea, rotind tigaia la jumătatea drumului, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii citește 125 de grade F pentru mediu rar sau 130 de grade F pentru mediu, încă 2 ore 20 de minute. În timpul prăjirii, lingurați ocazional o parte din sucurile de tigaie peste carne. Dacă nivelul lichidului din tigaie scade prea mult, adăugați restul de 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți friptura din cuptor și transferați-o pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să se odihnească 15 până la 20 de minute înainte de sculptură. Gustați legumele și condimentați cu sare, dacă este necesar. Îndepărtați excesul de grăsime din sucurile de tigaie și îndepărtați frunzele de dafin. Feliați friptura și serviți cu legumele.