Uscat în vârstă de prim Rib friptura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de carne de vită, friptură de vită, sare și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 243 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Mini Prime cheeseburgeri cu Cheddar în vârstă, Muschi de vita maturat la gratar cu prajituri de cartofi cu usturoi-Scallion si sos B, și Friptură de coaste în vârstă uscată cu salvie Jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Scoateți friptura din ambalaj, clătiți bine. Se usucă complet, se înfășoară cu 3 straturi cheesecloth.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Așezați pe un raft pe o tavă de foi în spatele frigiderului, cu partea grasă în sus. După 24 de ore, îndepărtați, desfaceți, aruncați cheesecloth și înfășurați cu o bucată proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se pune înapoi la frigider timp de 6 până la 9 zile netulburate.
4
Scoateți friptura din frigider.
5
Îndepărtați cheesecloth, tăiați grăsimea și tăiați capetele și orice părți decolorate ale fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
6
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie mare și grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
8
Echipament Special: spațiu în spatele frigiderului timp de până la 10 zile .
1
Într-un castron mediu, combinați condimentele și amestecați bine. Asigurați-vă că zdrobiți bine condimentele mai mari pentru o frecare uniformă. (Puteți utiliza mortar și pistil sau capătul mare de lemn al unui ciocan de bătut în castron non-sticlă.) Frecați friptura cu ulei de măsline, apoi frecați cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
3
Pregătiți legumele, faceți un pat în tigaia de prăjire cu legumele și turnați în apă. Asigurați-vă că verificați ocazional nivelul lichidului din tigaie și adăugați apă suplimentară, dacă este necesar. (Veți avea nevoie de acest lichid pentru a face au jus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Au Jus
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Puneți friptura deasupra legumelor și puneți-o în cuptorul încins. Prăjiți la 450 de grade F timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
După 40 de minute, reduceți căldura la 275 grade F și continuați să prăjiți aproximativ 2 ore sau până când temperatura internă (stați departe de os în timp ce verificați temperatura) atinge 135 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
6
Scoateți din cuptor, scoateți din tigaie, cort vag și se lasă să se odihnească timp de 15 minute în timp ce face au jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au Jus
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Strecurați picăturile din tigaia de prăjire, degresați grăsimea din picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2
Așezați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare, încălziți la înălțime medie și adăugați picături, amestecați pentru a degrada, adăugați vin și stoc, reduceți cu 1/3, aproximativ 5 minute la fierbere constantă, amestecând ocazional. Opriți focul, adăugați unt. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Se strecoară încă o dată în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie