Friptură De Coaste Prime De Porc Cu Saramură De Ierburi

Friptură De Coaste Prime De Porc Cu Saramură De Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de coaste de porc cu ierburi. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $2.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 787 calorii. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare, frunze de dafin turcești, friptură de coastă de porc tăiată în centru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Coaste Prime Cu Crustă De Ierburi, Friptură tradițională de coaste prime cu crustă de usturoi și ierburi, și Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 litru de apă și toate ingredientele rămase într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă saramură în oală largă sau recipient suficient de mare pentru a ține carnea de porc (capacitate de 3 până la 4 galoane).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați restul de 5 litri de apă rece; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Lăsați să stea până când saramura este rece la atingere, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
1
Așezați carnea de porc pe suprafața de lucru. Tăiați toate straturile de grăsime, cu excepția a 1/4-inch, din friptură. Întoarceți friptura astfel încât oasele coastei să fie îndreptate în sus. Folosind cuțitul de dezosare și începând de unde carnea se întâlnește cu oasele coastei, tăiați treptat coapsa departe de raftul oaselor, lăsând 2 centimetri de carne atașată de oase (nu tăiați complet carnea de pe oase). Legați carnea înapoi pe oase cu sfoară de bucătărie la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
CuțitCuțit
2
Așezați friptura în saramură, scufundând complet carnea de porc și cântărind cu oală grea, dacă este necesar. Acoperiți și refrigerați 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți carnea de porc din saramură; aruncați saramura. Clătiți carnea de porc sub apă curentă rece timp de 5 minute pentru a reduce sarea; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați carnea de porc pe setul de rafturi peste foaia de folie; lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați carnea de porc pe raft într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Se amestecă cimbru și boabe de piper zdrobite într-un castron mic; se presară amestecul peste carnea de porc. Prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de porc 140 buc.F, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BolBol
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați friptura să se odihnească 30 de minute (temperatura internă a fripturii va crește cu 5 până la 10 grade).
10
Scoateți șirul de bucătărie din friptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
11
Tăiați carnea în felii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
12
* Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista