Friptură De Coaste De Vită Cu Crustă De Ierburi Și Usturoi

Friptură De Coaste De Vită Cu Crustă De Ierburi Și Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să prăjiți coaste de vită cu crustă de ierburi și usturoi. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $ 4.71 pe portie. O porție conține 679 calorii, 31g de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, frunze de busuioc, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de vită cu crustă de usturoi, Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Ierburi, și Friptură de coaste de vită cu crustă de hrean și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pentru o curățare ușoară, tapetați tigaia de prăjire superficială cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați carnea de vită, cu grăsimea în sus, în tigaie. Într-un castron mic, amestecați busuiocul, cimbru, sare, usturoi praf și piper; presărați și apăsați pe toate suprafețele de friptură. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de vită și să nu se odihnească în grăsime sau să atingă osul. (Nu adăugați apă în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
OsOs
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BolBol
TigaieTigaie
3
Pentru mediu-rare, friptură neacoperită 1 oră 45 minute până la 2 ore 15 minute sau până când termometrul citește 57°. (temperatura va continua să crească aproximativ10, iar carnea de vită va fi mai ușor de sculptat.) Acoperiți carnea de vită cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute până când termometrul citește145. pentru mediu, prăjiți 2 ore 15 minute până la 2 ore 45 minute sau până când termometrul citește150. acoperiți carnea de vită cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când termometrul citește160.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Scoateți carnea de vită din tigaie pe placa de sculptură; sculpta carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți cu picături de tigaie, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista