Friptură de coaste de vită cu crustă de hrean și ierburi
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Friptura de coaste de vită cu hrean și ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 13,95 USD pe porție. O porție conține 878 calorii, 132g de proteine, și 37g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână usturoi, salvie, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Ierburi Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Hrean, și Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un robot de bucătărie, combinați untul cu usturoiul, hreanul, cimbru, rozmarin și salvie și procesați până la o pastă.
Stați friptura într-o tigaie foarte mare. Condimentează generos peste tot cu sare și piper și pune-l cu partea grasă în sus.
Întindeți untul de ierburi de hrean peste tot.
Coaceți timp de aproximativ 3 1/2 ore, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 125 pentru mediu rar.
Transferați friptura pe o placă de sculptură pentru a se odihni cel puțin 20 de minute sau până la 1 oră înainte de servire.