Friptură De Coaste De Rozmarin

Friptură De Coaste De Rozmarin
Rosemary Rib Roast ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 115g de grăsime, și un total de 1277 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 8.51 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de coaste prime, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rosemary Pot Roast, Friptură de oală de smochine și rozmarin, și Friptură de miel cu rozmarin.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
3
Coaceți friptura la 450 timp de 45 de minute pe raftul inferior al cuptorului. Reduceți temperatura la 350 și coaceți friptura cu 45 până la 50 de minute suplimentare sau până când un termometru pentru carne înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Lăsați friptura să stea 20 de minute.
5
Combinați smântâna, sucul de lămâie și hreanul; serviți cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista