Friptură de coaste de porc toscane la grătar cu acoperire de rozmarin și gust de ardei roșu

Friptură de coaste de porc toscane la grătar cu acoperire de rozmarin și gust de ardei roșu
Friptura de porc toscană la grătar cu acoperire de rozmarin și gust de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 240G de proteine, 142g de grăsime, și un total de 2335 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $9.11 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de la 1 portocală, oțet balsamic, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Rozmarin La Grătar, Piper prăjit și rozmarin, și Friptură De Porc Toscană.

Instrucțiuni

1
Ardei Char direct peste flacăra de gaz sau în broiler până se înnegrește pe toate părțile. Închideți în punga de hârtie 10 minute. Peel și ardei de semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Transferați ardeii în procesor; folosind viraje pornite/oprite, purificați ardeii grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3
Transferați ardeii în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă ingredientele rămase. Condimentați gustul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
5
Lăsați să stea 1 oră. (Gustul poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1
Combinați rozmarinul, uleiul, usturoiul, fâșiile de coajă de portocală, sarea și piperul în procesor; se amestecă până se îngroașă și aproape se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Întindeți piureul de rozmarin uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Lăsați să stea în timp ce pregătiți grătarul.
4
Stați coșul de cărbune pe o suprafață neinflamabilă.
5
Așezați ziarul rupt în partea de jos a coșului de fum; adăugați brichete de cărbune. Hârtie ușoară prin gaura de lângă fundul coșului de fum.
6
Lăsați cărbunele să ardă până când cenușa este doar gri, 30 de minute.
7
Deschideți orificiile de ventilație în partea de jos a grătarului.
8
Scoateți raftul superior. Întoarceți cu grijă cărbunele fierbinte din coșul de fum pe raftul inferior peste 1 aerisire. Pentru a face o tigaie de picurare, turnați apă într-o tigaie de folie de unică folosință cu diametrul de 9 inci la adâncimea de 1/2 inch. Puneți tigaia cu apă pe raft lângă cărbune. Întoarceți raftul superior la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Așezați friptura de porc, cu osul în jos, pe raftul superior peste tigaia de picurare. Acoperiți grătarul cu capac, poziționând aerisirea superioară direct peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Așezați tija termometrului cu bomboane metalice prin orificiul superior, păstrând ecartamentul în exterior; termometrul nu trebuie să atingă carnea sau raftul. Lăsați termometrul în loc în timpul gătitului. Grill carne de porc 1 oră, menținând temperatura de 325 F prin deschiderea orificiilor de sus și de jos mai larg pentru a crește căldura și închiderea orificiilor de ventilație pentru a reduce căldura. Lăsați orice alte orificii închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Folosind clești, întoarceți carnea de porc. Acoperiți grătarul. Gatiti carnea de porc pana cand termometrul de carne citit instant este introdus in centrul de sus al registrelor de friptura 140 buc.F la 145 buc. F, cu aproximativ 15 minute mai mult; temperatura la gratar poate scadea sub 325 buc. f in ultimele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
12
Transferați carnea de porc pe platou, lăsând termometrul pentru carne la locul său. Cort liber cu folie; lasa sa stea 15 minute(temperatura de carne va crește la 150 de la 155 de la F la 155 de la f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Tăiați carnea de porc între oase pentru a separa cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Se servește cu gust de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista