Friptură de coaste cu sos de muștar
Friptura de coaste cu sos de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână sare de ceapă, rozmarin, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare sunt Friptură de vită cu sos de hrean-muștar, Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar, și Usturoi Herb NY Strip friptură cu sos de cremă de muștar.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură.
Așezați friptura într-un vas puțin adânc.
Combinați uleiul și următoarele 5 ingrediente, amestecând bine.
Se toarnă amestecul peste friptură. Acoperiți și marinați la frigider 8 până la 10 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a fripturii, dacă doriți.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 150 (mediu-rar), prăjind frecvent friptura cu marinată.
Lăsați friptura să stea 15 minute; tăiați în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Transferați carnea feliată într-un platou de servire și păstrați la cald.
Combinați frisca, smântâna, muștarul și sosul fierbinte într-un castron mic, amestecând ușor.
Serviți amestecul de muștar cu friptură.