Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc umplută cu mere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 34 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de pâine, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Carne De Porc Umplută, Friptură de carne de porc cu mere umplute cu Yam, și Fromage Blanc-Friptură De Porc Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ceapa, merele și salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Se sotează până se înmoaie.
5
Se ia de pe foc și se amestecă ușor pâinea, oul, untul și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Adăugați bulionul de pui treptat până când totul este umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
7
Lăsați amestecul de umplutură să se răcească complet înainte de a-l pune în coapsa de porc. Puneți umplutura pe carne de porc, orizontal, într-o linie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Rotiți carnea de porc peste umplutură, stilul de jeleu, terminând cu cusătura în jos și partea de grăsime în sus. Scor ușor grăsimea, într-un model de diamant, cu un cuțit ascuțit. Legați strâns carnea de porc prăjită cu sfoară de măcelar, condimentați-o cu mai multă sare și piper și transferați-o într-o tigaie de prăjire. Prăjiți carnea de porc într-un cuptor preîncălzit timp de aproximativ 90 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Friptură De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Fasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Garnisiți cu mere și ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe