Friptură De Boabe De Piper

Friptură De Boabe De Piper
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura de boabe de piper ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 643 calorii, 47G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,6 USD pe porție. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1400 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Friptură De Boabe De Piper, Friptură-Salată De Boabe De Piper, și Salată De Boabe De Piper Cu Friptură.

Instrucțiuni

1
Sareți friptura și lăsați-o să stea la temperatura camerei: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Presărați sare generos pe ambele părți ale fripturilor și lăsați-le să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut. (Folosiți o tigaie care poate suporta căldură mare. Fonta funcționează bine pentru acest lucru sau aluminiu anodizat dur.) Când uleiul începe să fumeze, scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se usucă fripturile cu prosoape de hârtie (fripturile se rumenesc mai bine dacă sunt uscate mai întâi) și se pun în tigaia fierbinte. Puneți tigaia la foc și reduceți focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Căutați, fără a mișca fripturile, timp de cel puțin 4 minute. Încercați să ridicați o friptură cu clești și, dacă este curată, răsturnați-o și reduceți focul la mediu. Dacă se lipește de tigaie, lăsați-l să gătească încă un minut sau două pe acea parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Pentru această rețetă, prăjim pe o parte la foc mare și gătim la foc mai mic pe cealaltă parte. În acest fel, veți obține o aromă excelentă din partea arsă și un control mai bun asupra modului în care doriți friptura, gătind cealaltă parte mai încet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Când ați terminat, scoateți fripturile din tigaie, presărați cu boabe de piper zdrobite: folosiți testul cu degetul pentru coacere sau un termometru pentru carne. Pentru rare, scoateți carnea din tigaie atunci când interiorul ajunge la 120 buc. F, pentru mediu rar 125-130 buc. F, pentru mediu 140 buc. F și mediu bine 155 buc. F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Odată ce friptura este făcută după bunul plac, scoateți carnea pe o foaie de copt și presărați o porție generoasă de boabe de piper negru zdrobite pe ambele părți ale fiecărei fripturi. Cort cu folie de aluminiu și lăsați friptura să se odihnească în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Faceți sosul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se adaugă șalotele în tigaie și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați rachiul și pe măsură ce fierbe, deglazați tigaia răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn (ajută să aveți una cu margine dreaptă) pentru a disloca toate bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Odată ce țuica este aproape gătită, adăugați bulionul de vită și dați focul la mare. Fierbeți sosul până când există o urmă vizibilă când trageți o lingură de lemn prin centrul acestuia (4-5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
11
Se toarnă smântâna grea și se reia fierberea. Din nou, fierbeți până când puteți face acea urmă revelatoare din lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
12
Opriți focul și adăugați pătrunjelul și orice piper negru rămas (nu mai mult de 1 lingură, restul ar fi trebuit deja folosit pentru a arde fripturile). Gustați pentru sare și adăugați dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Turnați sosul peste fripturi chiar când serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista