Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de bizon fiert cu bere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 302 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de hamsii, frunze de rozmarin, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele De Bizon Fierte Cu Bere Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Tacos de bizon fiert cu bere cu dovlecei prăjiți, și Friptură De Oală Fiartă Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 275 F. condimentați Generos mandrina bison cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bizon
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați bizon și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon
4
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte.
5
Adăugați ceapa, țelina și morcovii și gătiți, amestecând frecvent, până când legumele se înmoaie și încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați hamsii, usturoi, rozmarin, cimbru și pastă de roșii și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
7
Adăugați sos de soia, sos de pește și bere. Folosiți o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați bulion de pui și frunze de dafin, apoi cuibăriți carnea în oală. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă oala lăsând capacul ușor întredeschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați la cuptor și gătiți până când o furculiță sau un cuțit de tăiat poate fi introdus în carne fără rezistență, aproximativ 4 ore, răsturnând carnea o dată în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți oala din cuptor, transferați-o pe plită și lăsați-o să se răcească timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se transferă la frigider și se lasă să se răcească peste noapte.
12
A doua zi, scoateți carnea din oală și transferați-o pe scândură. Aruncați frunzele de dafin și orice grăsime întărită deasupra lichidului. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți până se reduce la o glazură cochetă, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Între timp, feliați carnea în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Transferați într-o tigaie mare și ventilați pentru a aranja.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se toarnă sucuri fierbinți deasupra cărnii, se acoperă și se gătește la foc mic până când carnea este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
16
Garnisiți cu rozmarin suplimentar și cimbru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime