Friptură De Biban De Mare Cu Frunze De Ardei Iute Și Tei

Friptură De Biban De Mare Cu Frunze De Ardei Iute Și Tei
Friptura de biban de mare cu ardei iute și frunze de tei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ură-aroma sa puternică de anason..., ulei de floarea soarelui ulei de floarea soarelui se pot folosi o varietate de uleiuri, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma anasonul, puteți urma acest fel principal cu Biscotti De Anason ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Biban întreg prăjit cu frunze de dafin, Fasole Neagră, Ardei Iute Și Frunze Mixte, și Friptură de ochi de coastă cu castane și frunze de varză de Bruxelles sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele pentru pansament, apoi se lasă deoparte.2
2
Încălziți uleiul, apoi prăjiți ceapa și feniculul cu ardeiul iute, frunzele de tei și iarba de lămâie timp de 10 minute sau până când ceapa și feniculul sunt complet fragede. Se amestecă coriandrul.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți pansamentul peste pește, apoi prăjiți timp de 12-15 minute sau până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Serviți cu orez de iasomie pentru a absorbi sucurile delicioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie

Ingrediente

2bulb de fenicul, înjumătățit și tăiat foarte subțire bulb de fenicul ca Marmite, feniculul este ceva pe care fie îl iubești, fie îl urăști - aroma sa puternică de anason…bulb de fenicul, înjumătățit și tăiat foarte subțire bulb de fenicul ca Marmite, feniculul este ceva pe care fie îl iubești, fie îl urăști - aroma sa puternică de anason…2bulbi de fenicul, înjumătățiți și tăiați foarte subțirebulbi de fenicul, înjumătățiți și tăiați foarte subțire53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat4cățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit4căței de usturoi, zdrobițicăței de usturoi, zdrobiți4Bucăți de caramele Heath Bariarbă de lămâie tocată foarte finiarbă de lămâie tocată foarte fin4Bucăți de caramele Heath Barlemongrass tocat foarte finlemongrass tocat foarte fin3frunze de tei, frunze de tei mărunțite foarte fin frunzele de tei ly-m leef sunt obținute din varul kaffir, care nu este deloc un var adevărat, ci mai degrabă un…frunze de tei, frunze de tei mărunțite foarte fin frunzele de tei ly-m leef sunt obținute din varul kaffir, care nu este deloc un var adevărat, ci mai degrabă un…3frunze de tei, mărunțite foarte finfrunze de tei, mărunțite foarte fin1ardei iute roșu proaspăt, desemănat și tocat măruntardei iute roșu proaspăt, desemănat și tocat mărunt1ardei iute roșu proaspăt, desemănat și tocat măruntardei iute roșu proaspăt, desemănat și tocat mărunt2ceapa rosie, feliata foarte subtireceapa rosie, feliata foarte subtire2ceapă roșie, feliată foarte subțireceapă roșie, feliată foarte subțire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfiecare ulei de floarea soarelui, ulei de susan și zahăr tosfiecare ulei de floarea soarelui, ulei de susan și zahăr tos23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfiecare ulei de floarea soarelui, ulei de susan și zahăr tosfiecare ulei de floarea soarelui, ulei de susan și zahăr tos23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de floarea soarelui ulei de floarea soarelui o varietate de uleiuri pot fi folosite pentru coacere. Floarea-soarelui este cea pe care o folosim cel mai des la mâncare bună ca…ulei de floarea soarelui ulei de floarea soarelui o varietate de uleiuri pot fi folosite pentru coacere. Floarea-soarelui este cea pe care o folosim cel mai des la mâncare bună ca…43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfiecare sos de pește thailandez și sos de pește cu oțet de vin de orez un condiment folosit adesea în gătitul vietnamez și Thailandez. În Vietnam se face de obicei din creveți…fiecare sos de pește thailandez și sos de pește cu oțet de vin de orez un condiment folosit adesea în gătitul vietnamez și Thailandez. În Vietnam se face de obicei din creveți…43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfiecare sos de pește thailandez și oțet de vin de orezfiecare sos de pește thailandez și oțet de vin de orez2x 675g biban de mare , detartrat și filetat, de 1 buc. LBx 675g biban de mare , detartrat și filetat, de 1 buc. LB2x 675g biban de mare, detartrat și filetat, de 1 buc. LBx 675g biban de mare, detartrat și filetat, de 1 buc. LB

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista