Friptură de benzi din New York cu sos de tigaie Madeira

New York Strip friptură cu sos pan Madeira ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 4,25 USD pe porție. O porție conține 605 calorii, 25g de proteine, și 53G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână șalotă, unt, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați New York Strip și toamnă friptură de legume cu sos de cremă de muștar, Friptură de New York benzi de muschi cu adobo freca, și Friptură din New York Strip Loin cu crustă de usturoi-ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sare grosieră, piper și ienibahar încastron.
Presărați amestecul de condimente peste friptură.
Lăsați la temperatura camerei 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Încălziți uleiul în tigaie mare, rezistentă la cuptor, la căldură medie până aproape de fumat.
Adăugați friptura, partea grasă în jos, în tigaie; gatiti pana se rumeneste bine pe fund, 3 pana la 4 minute. Întoarceți prăjitura, partea grasă în sus și transferați tigaia la cuptor. Prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în centrul carnii registre 130 buc.pentru mediu-rar, aproximativ 50 de minute.
Transferla platou; lăsați să se odihnească în timp ce pregătiți sosul.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie și se încălzește la căldură medie-mare.
Adăugați șalotă în tigaie și saut până lamoale, aproximativ 3 minute.
Adăugați Madeira; fierbe1 minut.
Adăugați bulion și fierbeți până când lichidul esteredus cu aproximativ 1/3, amestecând ocazional,aproximativ 8 minute.
Adăugați orice sucuri acumulate din carne în tigaie; fierbeți 1 minut mai mult. Opriți focul; adăugați unt congelat și rotiți tigaia până când untul este amestecat în sos. Sos de sezon cu sare și piper.
Transferați sosul în ulcior mic.
Tăiați carnea împotriva cerealelor în felii de 1/3 până la 1/2 inch și aranjați pe platou.
Sauvignon. Ne plac aromele de mure și afine și subtilul cacao andspice al Ladera din 2005 (39 USD).