Friptură De Ardei Portocaliu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de ardei portocaliu. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 193 calorii. 83 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă verde, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură cu crustă de ardei cu sos de Zinfandel de căpșuni și Aioli de muștar portocaliu, Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), și Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pansamentul, coaja de portocală, sucul de portocale, ceapa, piperul și sarea de usturoi într-un vas mare de mică adâncime până se omogenizează bine.
Scoateți 1/4 cană din amestecul de pansament; puneți deoparte pentru utilizare ulterioară.
Adăugați friptură la amestecul de pansament rămas; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți. Dați la frigider cel puțin 1 oră pentru a marina.
Scurgeți friptura; aruncați marinada.
Așezați friptura pe raftul tăvii de pui. Se fierbe, la 2 până la 3 inci de sursa de căldură, 8 min. pe fiecare parte pentru coacere medie (160F).
Tăiați friptura în 8 bucăți.
Se servește cu amestec de pansament rezervat de 1/4 cană.