Friptură de ardei Flash-In-The-Pan

Friptură de ardei Flash-In-The-Pan
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten la colecția dvs., Friptura de ardei Flash-In-The-Pan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 566 de calorii, 40 g de proteine și 30 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. Pentru 4,83 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, orez, mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 57%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: French in a Flash: Herbes de Provence Friptură la grătar, Friptură Flash-Fried cu piure de fasole albă și French in a Flash (Sărbătoare): Caviar de ardei roșu în anghinare răcită.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, ardeiul verde și usturoiul în unt la foc mediu timp de 5-7 minute sau până când legumele sunt fragede și carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bulionul și sosul de soia; aduceți amestecul la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă roșia, mazărea și boia de ardei; gătiți 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Serviți peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cannonball Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Cannonball Merlot
Cannonball Merlot
Merlot-ul nostru 2012 este euforie într-o sticlă. Culoarea purpurie ispitește toate simțurile, în timp ce arome îmbietoare de amaretto, prune negre, smochine proaspete și violete confiate umplu nasul. Vinul are o intrare plină de mătăsuri, cu structură sofisticată, concentrare minunată și textură jucăușă care iese cu ochiul, creând încet într-un finisaj captivant de cireșe proaspete, ciocolată bogată și prăjitură condimentată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista