Friptură cuier la grătar cu sos de ceapă eșalotă prăjită Port Demi și fasole verde usturoi la gratar

Friptură cuier la grătar cu sos de ceapă eșalotă prăjită Port Demi și fasole verde usturoi la gratar
Nevoie de un curs principal fără gluten? Friptura cuier la grătar cu un sos Demi de port de ceapă prăjită și fasole verde de usturoi la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 857 calorii. Pentru $ 5.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, mănuși de usturoi, fripturi de umeraș și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Friptură cuier la grătar cu ciuperci Demi-Glace, Friptură cuier la grătar cu sos de boabe de piper verde Brandied, și Cuier friptură cu sos verde-usturoi.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista