Friptură cuier la grătar cu sos de ceapă eșalotă prăjită Port Demi și fasole verde usturoi la gratar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cuier la grătar cu un sos de ceapă prăjită și fasole verde cu usturoi la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 627 calorii, 19g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,81 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, usturoi, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Friptură cuier la grătar cu ciuperci Demi-Glace, Friptură cuier la grătar cu sos de boabe de piper verde Brandied, și Cuier friptură cu sos verde-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți ușor fripturile cu ulei de canola și condimentați generos cu sare și piper; acoperiți și puneți la frigider până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați o foaie de folie de aluminiu pe aproximativ 1/3 din suprafața grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată generos. Gatiti fasolea verde in apa clocotita pana se incalzeste inca ferm, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgere.
6
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați usturoiul și 1/4 cană de ulei de canola la fasolea verde și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
8
Amestecați apa, zahărul și șalotele împreună într-o cratiță până când zahărul se dizolvă; acoperiți tigaia și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scurgeți lichidul și întoarceți șobolanii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați vinul de port și demi glace în cratiță și puneți-l la foc mediu; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ jumatate din volumul original. Se amestecă untul în amestec până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Demi Glace
Port
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Scoateți tigaia de pe foc. Condimentează cu sare după cum este necesar. Păstrați cratița acoperită până când fripturile sunt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Întindeți fasolea verde pe partea de grătar pregătită cu folie de aluminiu și lăsați să terminați gătitul în timp ce grătați fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Ardei Arbol
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Gatiti fripturile pana cand incep sa se intareasca si sunt rosiatice-roz si Suculente in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Lăsați fripturile să se odihnească cu 5 minute înainte de a le așeza pe farfurii individuale. Puneți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe