Friptură cuier la grătar cu sos de ceapă eșalotă prăjită Port Demi și fasole verde usturoi la gratar

Friptură cuier la grătar cu sos de ceapă eșalotă prăjită Port Demi și fasole verde usturoi la gratar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cuier la grătar cu un sos de ceapă prăjită și fasole verde cu usturoi la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 627 calorii, 19g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,81 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, usturoi, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Friptură cuier la grătar cu ciuperci Demi-Glace, Friptură cuier la grătar cu sos de boabe de piper verde Brandied, și Cuier friptură cu sos verde-usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți ușor fripturile cu ulei de canola și condimentați generos cu sare și piper; acoperiți și puneți la frigider până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați o foaie de folie de aluminiu pe aproximativ 1/3 din suprafața grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată generos. Gatiti fasolea verde in apa clocotita pana se incalzeste inca ferm, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgere.
6
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați usturoiul și 1/4 cană de ulei de canola la fasolea verde și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Amestecați apa, zahărul și șalotele împreună într-o cratiță până când zahărul se dizolvă; acoperiți tigaia și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scurgeți lichidul și întoarceți șobolanii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați vinul de port și demi glace în cratiță și puneți-l la foc mediu; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ jumatate din volumul original. Se amestecă untul în amestec până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Demi GlaceDemi Glace
PortPort
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți tigaia de pe foc. Condimentează cu sare după cum este necesar. Păstrați cratița acoperită până când fripturile sunt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Întindeți fasolea verde pe partea de grătar pregătită cu folie de aluminiu și lăsați să terminați gătitul în timp ce grătați fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Gatiti fripturile pana cand incep sa se intareasca si sunt rosiatice-roz si Suculente in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Lăsați fripturile să se odihnească cu 5 minute înainte de a le așeza pe farfurii individuale. Puneți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
14
Serviți fasolea verde pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista