Friptură cuier la grătar cu sos de ceapă eșalotă prăjită Port Demi și fasole verde usturoi la gratar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cuier la grătar cu un sos de ceapă prăjită și fasole verde cu usturoi la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 627 calorii, 19g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,81 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, usturoi, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Friptură cuier la grătar cu ciuperci Demi-Glace, Friptură cuier la grătar cu sos de boabe de piper verde Brandied, și Cuier friptură cu sos verde-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți ușor fripturile cu ulei de canola și condimentați generos cu sare și piper; acoperiți și puneți la frigider până când sunteți gata de grătar.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați o foaie de folie de aluminiu pe aproximativ 1/3 din suprafața grătarului.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată generos. Gatiti fasolea verde in apa clocotita pana se incalzeste inca ferm, 5 pana la 7 minute.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați usturoiul și 1/4 cană de ulei de canola la fasolea verde și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper; deoparte.
Amestecați apa, zahărul și șalotele împreună într-o cratiță până când zahărul se dizolvă; acoperiți tigaia și aduceți amestecul la fierbere.
Scurgeți lichidul și întoarceți șobolanii în tigaie.
Adăugați vinul de port și demi glace în cratiță și puneți-l la foc mediu; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ jumatate din volumul original. Se amestecă untul în amestec până se topește.
Scoateți tigaia de pe foc. Condimentează cu sare după cum este necesar. Păstrați cratița acoperită până când fripturile sunt pregătite.
Întindeți fasolea verde pe partea de grătar pregătită cu folie de aluminiu și lăsați să terminați gătitul în timp ce grătați fripturile.
Gatiti fripturile pana cand incep sa se intareasca si sunt rosiatice-roz si Suculente in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Lăsați fripturile să se odihnească cu 5 minute înainte de a le așeza pe farfurii individuale. Puneți sosul peste fripturi.
Serviți fasolea verde pe lateral.