Friptură cuier la grătar cu sos de ceapă eșalotă prăjită Port Demi și fasole verde usturoi la gratar

Friptură cuier la grătar cu sos de ceapă eșalotă prăjită Port Demi și fasole verde usturoi la gratar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cuier la grătar cu un sos de ceapă prăjită și fasole verde cu usturoi la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 627 calorii, 19g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,81 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, usturoi, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Friptură cuier la grătar cu ciuperci Demi-Glace, Friptură cuier la grătar cu sos de boabe de piper verde Brandied, și Cuier friptură cu sos verde-usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți ușor fripturile cu ulei de canola și condimentați generos cu sare și piper; acoperiți și puneți la frigider până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați o foaie de folie de aluminiu pe aproximativ 1/3 din suprafața grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată generos. Gatiti fasolea verde in apa clocotita pana se incalzeste inca ferm, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgere.
6
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați usturoiul și 1/4 cană de ulei de canola la fasolea verde și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Amestecați apa, zahărul și șalotele împreună într-o cratiță până când zahărul se dizolvă; acoperiți tigaia și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scurgeți lichidul și întoarceți șobolanii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați vinul de port și demi glace în cratiță și puneți-l la foc mediu; gatiti pana cand lichidul se reduce la aproximativ jumatate din volumul original. Se amestecă untul în amestec până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Demi GlaceDemi Glace
PortPort
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Scoateți tigaia de pe foc. Condimentează cu sare după cum este necesar. Păstrați cratița acoperită până când fripturile sunt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Întindeți fasolea verde pe partea de grătar pregătită cu folie de aluminiu și lăsați să terminați gătitul în timp ce grătați fripturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Gatiti fripturile pana cand incep sa se intareasca si sunt rosiatice-roz si Suculente in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Lăsați fripturile să se odihnească cu 5 minute înainte de a le așeza pe farfurii individuale. Puneți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
14
Serviți fasolea verde pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista