Friptură cuier la grătar cu sos de boabe de piper verde Brandied

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cuier la grătar cu sos de boabe de piper verde. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 6.09 pe portie. O porție conține 789 calorii, 47G de proteine, și 62g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher și piper proaspăt crăpat, unt, amestec de ulei de măsline canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cuier friptură cu sos verde-usturoi, Steak Cu Sos De Piper Verde, și Friptură cuier la grătar cu legume afumate, sos de grătar și Chimichurri de Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aduceți o tigaie mare de grătar din fontă la foc mediu-mare.
Se usucă friptura și se presară din belșug cu sare și piper.
Așezați friptura în tigaie și căutați până se rumenesc (fără a mișca friptura), 3 până la 4 minute. Întoarceți friptura și gătiți încă 3 până la 4 minute pe a doua parte pentru mediu-rare.
Scoateți friptura din tigaie și adăugați-o într-o tigaie din fontă.
Puneți friptura în cuptor timp de 5 minute pentru a termina de gătit.
Scoateți din cuptor și lăsați-l deoparte să se odihnească pe o farfurie în timp ce pregătiți sosul.
Așezați tigaia din fontă la foc mediu și adăugați uleiul la foc. Odată încălzit, adăugați șalotele în tigaie.
Se sotează până la translucid, 3 până la 4 minute.
Adăugați frunzele de cimbru, apoi scoateți tigaia din flacără (din motive de siguranță) și adăugați țuica. Aprindeți coniacul revenind la blatul aragazului și înclinând tigaia spre flacăra deschisă sau aprinzând cu atenție cu o brichetă sau un chibrit. Odată ce flăcările dispar, adăugați crema și rotiți pentru a încorpora.
Adăugați boabele de piper și fierbeți sosul până se reduce cu două treimi până la o consistență netedă, ușor groasă, de 3 până la 5 minute.
Adăugați orice picături de tigaie în sos. Condimentează cu sare, dacă este necesar. Pentru a termina, scoateți tigaia de pe foc și rotiți-o în unt.
Pentru a servi, feliați friptura cuier odihnită în fâșii de 1/2 inci, împotriva bobului și serviți cu o picătură de sos de boabe de piper verde brandied deasupra.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.