Friptură Cuier La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cuier la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 440 calorii. Pentru $ 3.58 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Cuier Marinată La Grătar, Bere La Grătar-Friptură Cuier Marinată, și Friptură cu umeraș la grătar cu unt de usturoi-coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, cimbrul și ardeiul roșu zdrobit cu ulei de măsline pentru a face o pastă liberă. Înveliți fripturile cu umeraș cu pasta și presărați generos cu sare.
Lăsați să se marineze la frigider peste noapte sau până la 2 ore în afara frigiderului.
Dacă fripturile au fost marinate înainte, scoateți-le din frigider și lăsați-le să ajungă la temperatura camerei.
Grătați fripturile timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Lăsați fripturile să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere.
Feliați fripturile pe părtinire și serviți imediat.
Sugestie de asociere a vinului: Bandol roșu
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Black River Winery Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Vinăria Râului Negru Merlot]()
Vinăria Râului Negru Merlot