Friptură Cu Vârf De Mușchi Frecat Cu Ierburi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura cu vârf de mușchi frecat cu ierburi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână friptură de vârf, pudră de usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de mușchi de top frecată cu ierburi cu Peperonata, Friptură De Coastă Frecată Cu Ierburi, și Friptură De Porc Dezosată Cu Crustă De Usturoi-Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați boiaua, sarea kosher, pudra de usturoi, piperul negru, pudra de ceapă, ardeiul cayenne, oregano și cimbru. Se amestecă uleiul de măsline și se lasă amestecul să stea aproximativ 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați friptura pe foaia de copt pregătită și acoperiți pe toate părțile cu amestecul de condimente.
Prăjiți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau la o temperatură internă minimă de 145 grade F (63 grade C).
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.