Friptură cu umeraș piperat cu prăjituri crocante de orez de la ' Treme

Friptura cu umeraș piperat cu prăjituri crocante de orez de la ' Treme este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $10.05 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1269 calorii. Un amestec de sos de soia, ulei de măsline, frunze de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Orez Curry Japonez Cu Friptură Cu Umeraș, Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars, și Prăjituri Crocante De Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți prăjiturile de orez: într-o sită, clătiți bine orezul sushi sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Așezați orezul clătit într-o cratiță mică cu apa și un vârf generos de sare. Aduceți orezul la fiert, neacoperit, la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cea mai mare parte a apei a fost absorbită de orez, aproximativ 5 minute. Acoperiți bine tigaia, reduceți focul la minim și continuați să gătiți timp de aproximativ 7 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 15 minute. Orezul trebuie să fie fraged și toată apa absorbită. (Chiar și orezul foarte puțin gătit nu este o problemă în această rețetă, deoarece acest lucru poate ajuta prăjiturile de orez să-și păstreze forma.) Scoateți orezul pe o foaie mică de copt tapetată cu folie de plastic. Formați orezul într-un pătrat dur de 3/4 până la 1 inch grosime. Se acoperă bine și se dă la frigider peste noapte până se răcește și se fixează. Când orezul s-a întins, tăiați 8 triunghiuri de dimensiuni egale de tort de orez și lăsați-le deoparte până când sunt gata de prăjit și servit.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Pentru a face friptura: condimentați Generos fripturile cu umeraș cu piperul negru crăpat și sarea kosher. Într-o tigaie din fontă la foc foarte mare, încălziți cele 2 linguri de ulei până aproape de fumat.
Adăugați fripturile în tigaie și căutați până se rumenesc frumos pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când fripturile sunt medii-rare, 7 până la 10 minute.
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
În timp ce fripturile se gătesc și se odihnesc, terminați prăjiturile de orez.
Încălziți cele 3 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă saut saut la foc mediu-mare. Adăugați cu grijă prăjiturile de orez în uleiul încins. Gatiti pana se rumeneste si prajit pe o parte, 3 pana la 4 minute. Întoarceți prăjiturile de orez și continuați să gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, încă 1 până la 2 minute.
Transferați prăjiturile de orez pe o farfurie și acoperiți pentru a se încălzi. Puneți deoparte, rezervând tigaia.
Ștergeți tigaia pe care ați folosit-o pentru a prăji prăjiturile de orez, dacă este necesar, și adăugați uleiul de măsline și lăstarii de mazăre. Se amestecă sosul chili-usturoi, glazura dulce de soia și se condimentează cu sare de mare și piper măcinat. Saut, de asemenea, lăstarii de mazăre până când abia s-au ofilit.
Tăiați fiecare dintre fripturi în 5 felii.
Așezați 2 prăjituri de orez prăjite în centrul fiecărei farfurii, lingurați lăstarii de mazăre saut, peste o parte a prăjiturilor de orez prăjite și aranjați carnea de vită feliată în jur. Puneți glazura dulce de soia peste și în jurul fripturii și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.