Friptură cu umeraș cu sos de cireșe de șalot

Cuier friptură cu sos de cireșe eșalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 118g de grăsime, și un total de 1298 calorii. Pentru $ 5.79 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de rodie, ulei de măsline infuzat cu usturoi, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza piesele pecan ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Scorțișoară ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sos de friptură ușor cu friptură cu umeraș, Friptură cuier și sos Chimichurri, și Cuier friptură cu sos verde-usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mediu.
Stropiți 2 linguri de ulei peste fripturi și condimentați toate părțile cu sare și piper, după gust. Puneți o tigaie fierbinte sau un grătar în aer liber. Lăsați carnea să gătească aproximativ 3 minute pe prima parte fără a vă mișca. Întoarceți-vă și gătiți până când se atinge coacerea preferată, încă 5 minute (doar puțin mai mult pentru tăieturi mai mari).
Scoateți fripturile de pe grătar pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 5 până la 7 minute.
Între timp, faceți sosul. Într-o cratiță medie la foc mare, adăugați șalotele și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și gătește până devine auriu. Degajează tigaia cu suc de rodie, răzuind bucățile maronii, apoi amestecă conservele de cireșe. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți până se îngroașă. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar.
Tăiați subțire friptura pe cereale și aranjați pe farfurii de servire.
Se servește cu sosul de cireșe.