Friptură cu umeraș cu sos de cireșe de șalot

Friptură cu umeraș cu sos de cireșe de șalot
Cuier friptură cu sos de cireșe eșalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 118g de grăsime, și un total de 1298 calorii. Pentru $ 5.79 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de rodie, ulei de măsline infuzat cu usturoi, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza piesele pecan ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Scorțișoară ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sos de friptură ușor cu friptură cu umeraș, Friptură cuier și sos Chimichurri, și Cuier friptură cu sos verde-usturoi.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Stropiți 2 linguri de ulei peste fripturi și condimentați toate părțile cu sare și piper, după gust. Puneți o tigaie fierbinte sau un grătar în aer liber. Lăsați carnea să gătească aproximativ 3 minute pe prima parte fără a vă mișca. Întoarceți-vă și gătiți până când se atinge coacerea preferată, încă 5 minute (doar puțin mai mult pentru tăieturi mai mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți fripturile de pe grătar pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Între timp, faceți sosul. Într-o cratiță medie la foc mare, adăugați șalotele și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și gătește până devine auriu. Degajează tigaia cu suc de rodie, răzuind bucățile maronii, apoi amestecă conservele de cireșe. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți până se îngroașă. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați subțire friptura pe cereale și aranjați pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
6
Se servește cu sosul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista