Hanger Steak cu salată caldă Bulgur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1012 calorii, 56G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de apă, mentă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură cu umeraș cu salată caldă de Bulgur, Salata de friptură cu umeraș a lui Zak Pelaccio, și Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un castron mic, zdrobiți usturoiul, chimenul, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper cu 2 linguri de ulei; frecați toată friptura. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Între timp, într-un vas mediu de copt, amestecați bulgurul și scorțișoara. Se amestecă 2 linguri de ulei și apa clocotită și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 20 de minute, până când apa este complet absorbită. Pufați bulgurul cu o furculiță, apoi acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Bulgur
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Într-o cratiță mare, topiți untul în 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până abia se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați morcovii și Napul, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 2 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Nap
7
Adăugați stocul și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc mic până când legumele sunt fragede, 10 minute. Amestecați legumele și lichidul în bulgur cu sucul de lămâie, pătrunjelul, menta și 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Bulgur
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți restul de 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Adăugați friptura și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
10
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți-o timp de 25 de minute, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 13
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați subțire friptura și serviți cu bulgurul.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.