Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Friptura cu sos de ciuperci visiniu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $6.84 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 579 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, Vin: visiniu, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Sos de ciuperci Burgundy peste carne de vită pentru # SundaySupper, Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Burgundia Steak pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mare. Aruncați ciuperci, usturoi și ceapă verde și gătiți, amestecând ocazional până când ciupercile sunt frumoase și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă vin și se amestecă, răzuind fundul tigaiei. Se lasă să gătească câteva minute sau până când lichidul se reduce cu cel puțin jumătate. La final, adăugați 1 lingură de unt și amestecați în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați pătrunjel și amestecați împreună. Nu vă fie teamă să stropiți puțin mai mult vin dacă este necesar.Prăjiți o friptură într-o tigaie separată până la mediu rar.Puneți sosul de ciuperci deasupra.
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca două viță de vie Columbia Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.