Friptură Cu Ochi De Coastă În Tigaie Cu B

Friptură Cu Ochi De Coastă În Tigaie Cu B
Friptura cu ochi de coastă cu B Roscarnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1077 calorii, 52G de proteine, și 93G de grăsime fiecare. Pentru $6.92 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, gălbenușuri de ou, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise), Vinete prăjite cu sos de zară, și Friptură De Companie Cu Unt De Bearnaise.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista