Friptură Cu Ochi De Coastă

Friptură Cu Ochi De Coastă
Friptura cu ochi de coastă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură cu ochi de coastă, pastă de roșii, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură De Coastă Piperată, Găini Cornish Prăjite Cu Piper, și Salată De Vită Prăjită Cu Piper.

Instrucțiuni

1
Apăsați ușor piperul deasupra și părțile laterale ale fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
2
Așezați friptura într-o pungă de plastic rezistentă, cu fermoar sau într-un vas mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Combinați sosul de soia și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste friptură. Sigilați sau acoperiți și marinați în frigider 8 ore, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
4
Scoateți friptura din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Așezați friptura, cu grăsimea în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a fripturii, asigurându-vă că nu atinge grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Coaceți, descoperit, la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 325; coaceți 2 ore și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Scoateți friptura pe un platou de servire; acoperiți și păstrați la cald.
8
Adăugați suficientă apă (aproximativ 3/4 cană) la picăturile de tigaie pentru a face 1 1/2 căni; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați amidonul de porumb și 1 lingură de apă, amestecând până se omogenizează. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și sarea în picături de tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Serviți friptura cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista