Friptură Cu Ochi De Coastă

Friptură Cu Ochi De Coastă
Friptura cu ochi de coastă este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 206 calorii, 39G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $7.38 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cardamom măcinat, sos de soia, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Friptură De Coastă Piperată, Găini Cornish Prăjite Cu Piper, și Salată De Vită Prăjită Cu Piper.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente.
2
Combinați boabele de piper și cardamomul măcinat; apăsați în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3
Așezați friptura într-un vas puțin adânc; se toarnă marinada peste friptură. Acoperiți și răciți 8 ore, rotind ocazional friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Scoateți friptura din marinată, rezervând 1 cană de marinată. Înfășurați friptura în folie de aluminiu, etanșând bine; așezați într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 300 timp de 2 ore sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor; desfaceți folia și scurgeți, rezervând sucuri. Creșteți temperatura cuptorului la 350; întoarceți friptura în tigaie și coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Combinați 1/4 cană de apă și amidon de porumb într-o cratiță, amestecând până când amestecul este neted. Se amestecă sucurile rezervate și se rezervă 1 cană de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu; se fierbe, amestecând continuu, 1 minut. Se amestecă ciupercile, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
9
Se servește cu friptură.
10
Pregătire: 15 min.; Rece: 8 ore.;
11
Coace: 2 ore., 15 min.; Bucătar: 3 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista