Friptură cu legume rădăcinoase prăjite

Friptură cu legume rădăcinoase prăjite
Nevoie de un fel principal fără lactate? Friptura în oală cu legume rădăcinoase prăjite ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 622 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de țelină, rozmarin și cimbru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Usturoi prăjit cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase, Carne de porc prăjită cu legume rădăcinoase prăjite, și Friptură Cu Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Condimentează carnea de vită cu sare și piper și acoperă ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare și rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se scoate pe un platou și se lasă deoparte. Aranjați morcovii, țelina și ceapa în partea de jos a aragazului lent și deasupra cu carnea de vită arsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați bulionul, apa, usturoiul, sosul Worcestershire și cimbru și puneți aragazul la foc mic timp de 8 ore. Când ați terminat, scoateți carnea pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CimbruCimbru
ApăApă
CarneCarne
5
Lăsați legumele și bulionul să se răcească aproximativ 5 minute, apoi adăugați la un blender. Amestecați încet până se omogenizează și transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Serviți sosul cu friptura în oală și legumele rădăcinoase prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
FripturăFriptură
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Cu o oră înainte ca friptura să se gătească, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați toate legumele într-un castron mare și adăugați uleiul de canola, rozmarinul, cimbrul și ceapa. Condimentează cu sare și piper, după gust și aranjează pe o tavă de foi. Prăjiți timp de 30 de minute, apoi aruncați și prăjiți încă 30 de minute. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Folosiți resturile pentru a face salată de Paste cu legume rădăcinoase prăjite sau Chili de vită și fasole neagră din sud-vest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
Ardei IuteArdei Iute
PastePaste
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista