Nevoie de un fel principal fără lactate? Friptura în oală cu legume rădăcinoase prăjite ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 622 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de țelină, rozmarin și cimbru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Usturoi prăjit cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase, Carne de porc prăjită cu legume rădăcinoase prăjite, și Friptură Cu Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Condimentează carnea de vită cu sare și piper și acoperă ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare și rumeniți carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se scoate pe un platou și se lasă deoparte. Aranjați morcovii, țelina și ceapa în partea de jos a aragazului lent și deasupra cu carnea de vită arsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Adăugați bulionul, apa, usturoiul, sosul Worcestershire și cimbru și puneți aragazul la foc mic timp de 8 ore. Când ați terminat, scoateți carnea pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Usturoi
Bulion
Cimbru
Apă
Carne
5
Lăsați legumele și bulionul să se răcească aproximativ 5 minute, apoi adăugați la un blender. Amestecați încet până se omogenizează și transferați într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Serviți sosul cu friptura în oală și legumele rădăcinoase prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Legume
Friptură
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Cu o oră înainte ca friptura să se gătească, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați toate legumele într-un castron mare și adăugați uleiul de canola, rozmarinul, cimbrul și ceapa. Condimentează cu sare și piper, după gust și aranjează pe o tavă de foi. Prăjiți timp de 30 de minute, apoi aruncați și prăjiți încă 30 de minute. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Canola
Legume
Rozmarin
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Folosiți resturile pentru a face salată de Paste cu legume rădăcinoase prăjite sau Chili de vită și fasole neagră din sud-vest.