Friptură Cu Crustă De Muștar Cu Sos Portocaliu-Balsamic

Friptura cu crustă de muștar cu sos balsamic portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 258 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oregano, sos portocaliu-balsamic, sos portocaliu-balsamic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură cu crustă de ardei cu sos de Zinfandel de căpșuni și Aioli de muștar portocaliu, Friptură cu crustă de piper cu sos de muștar-mentă, și Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie din fontă de 10 inci pe grătar peste cărbuni fierbinți (400 până la 500); lăsați tigaia să se încălzească cel puțin 10 minute sau până când este foarte fierbinte.
Pregătiți sosul portocaliu-Balsamic; puneți deoparte și păstrați la cald.
Combinați boia de ardei și următoarele 5 ingrediente într-un vas puțin adânc; se amestecă bine.
Întindeți muștarul uniform pe ambele părți ale fiecărei fripturi. Dragați fiecare friptură în amestec de condimente.
Așezați fripturile în tigaia preîncălzită; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere (in afara fripturilor trebuie carbonizate, dar nu arse).
Așezați fripturi pe fiecare dintre cele 4 farfurii; lingură sos portocaliu-Balsamic uniform peste fiecare friptură și presărați pătrunjel.
Notă: puteți înlocui patru fripturi proaspete de ton de 4 uncii pentru filetul de vită. Gatiti 2-3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.