Friptură cu crustă de ardei cu cremă de hrean pe Crostini de usturoi la grătar

Friptură cu crustă de ardei cu cremă de hrean pe Crostini de usturoi la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați friptura cu crustă de piper cu cremă de hrean pe crostini de usturoi la grătar. O porție conține 100 de calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de London broil, frunze de rozmarin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptură cu crustă de ardei cu cremă de hrean pe Crostini de usturoi la grătar, Loin de miel ars cu crustă de usturoi-piper cu Hash de roșii servit pe Crostini, și Rondele De Friptură Și Piper Cu Sos De Cremă De Usturoi De Hrean Trandafir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, fulgii de ardei roșu iute, boabele de piper, rozmarinul și uleiul de măsline într-o pungă Zip-loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Boabe De PiperBoabe De Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
2
Adăugați carnea de vită, acoperind-o cu marinada. Strângeți tot aerul din pungă, astfel încât carnea de vită să fie învelită de marinată și dați-o la frigider timp de cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
3
Preîncălziți grătarul sau broilerul timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Presărați friptura cu sare și grătar sau fierbeți până la rare sau medii rare, în funcție de preferințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Timpul de gătit va depinde de grosimea și temperatura cărnii de vită, așa că împingeți friptura cu degetul și, dacă încă se simte total crudă la mijloc, dați-i puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
6
Acesta este unul dintre lucrurile pe care bucătarii trebuie doar să le intuiască și să învețe să citească semnele tăcute. Mai bine sub decât prea gătit, așa că verificați des și, dacă degetul vă învinge, tăiați friptura cu un cuțit și aruncați o privire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Lăsați friptura să se odihnească cel puțin o oră, pentru a readuce sucurile în carne, apoi tăiați-le în felii scurte, foarte subțiri. (Cel mai bun cuțit pentru feliere este un cuțit de pâine cu dinți ondulați, mai degrabă decât ascuțiți, care taie carnea de vită uimitor de bine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
CuțitCuțit
8
Se servește pe Crostini de usturoi la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
UsturoiUsturoi
9
Aranjați câteva felii de carne de vită ras pe fiecare bucată de pâine, acoperiți cu un punct înțepător de cremă de hrean, împrăștiați cu pătrunjel italian tocat și praf pe puțină sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Sare KosherSare Kosher
PâinePâine
Carne De VităCarne De Vită
10
Serena, Mâncare Și Povești
11
Stewart, Tabori & Chang

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate12
Revista