Friptură Cu Ciuperci Și Sos De Vin Roșu

Friptură Cu Ciuperci Și Sos De Vin Roșu
Friptura cu ciuperci și sos de vin roșu este o fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 401 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, friptură cu umeraș, ciorbă de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 54 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură cu ciuperci și sos de vin roșu, Friptură de umeraș de vin roșu și rodie cu ceapă Cipollini, și Friptură de umeraș cu ceapă, ciuperci și cartofi.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista