Friptură cu brânză elvețiană și pâine cu usturoi

Friptură cu brânză elvețiană și pâine cu usturoi
Friptura cu brânză elvețiană și pâine cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bietă elvețiană, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Friptură de flanc cu cremă elvețiană și nuci de pin, Chard elvețian cu usturoi și Oregano, și Saut Smog Elvețian Cu Usturoi.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista