Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic

Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic
Friptura clasică de vită cu sare de fistic este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 551 calorii, 47G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, pătrunjel, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură Clasică De Vită.

Instrucțiuni

1
1 condimentați friptura liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2
Încălziți cea mai mare tigaie cu față înaltă la foc mare, adăugați uleiul, apoi adăugați friptura. Căutați-l repede până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute. Puneți friptura deoparte, turnați și aruncați excesul de grăsime din tigaie și lăsați tigaia să se răcească puțin. Apoi adăugați untul, țelina, morcovii, napii, sarea de linguriță și 3/4 linguriță de piper. Gatiti la foc mediu, aruncand, pana cand legumele incep sa se inmoaie la margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați-le într-un castron larg și rezervați-le.2 Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F. 3
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați vinul în tigaie, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați bulionul de vită și aduceți la foc mic.4 aranjați ceapa în fundul unei tigaie mari acoperite și puneți carnea de vită deasupra lor. Împrăștiați căței de usturoi întregi, frunze de dafin, rozmarin și cimbru peste și în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Se toarnă amestecul de carne de vită peste carne și se acoperă bine tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți timp de 1 oră.5 reduceți temperatura cuptorului la 285 F și continuați să fierbeți timp de 2 ore.6 descoperiți tigaia, îndepărtați grăsimea din jurul marginilor cu o oală mică și aruncați-o. Cu două furculițe mari, întoarceți cu grijă carnea și turnați puțin suc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați legumele rezervate saut, aranjându-le în jurul perimetrului cărnii. Acoperiți tigaia și fierbeți încă 1 oră.7 Îndepărtați din nou grăsimea cu o oală mică, ungeți din nou partea superioară a cărnii și apoi împrăștiați roșiile cherry deasupra, unele căzând pe carne, altele pe legume. Nu se amestecă din nou. Braise, descoperit de data aceasta pentru a permite roșiilor să se despartă și să se micșoreze și partea superioară a cărnii să se rumenească, până când carnea se simte extrem de fragedă la atingerea unei furculițe, 30 de minute până la 1 oră. Aruncați frunzele de dafin.8 pentru sarea de fistic, combinați fisticul, pătrunjelul, usturoiul tocat și lingurita de sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista