Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic

Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic
Friptura clasică de vită cu sare de fistic este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 551 calorii, 47G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, pătrunjel, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură Clasică De Vită.

Instrucțiuni

1
1 condimentați friptura liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2
Încălziți cea mai mare tigaie cu față înaltă la foc mare, adăugați uleiul, apoi adăugați friptura. Căutați-l repede până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute. Puneți friptura deoparte, turnați și aruncați excesul de grăsime din tigaie și lăsați tigaia să se răcească puțin. Apoi adăugați untul, țelina, morcovii, napii, sarea de linguriță și 3/4 linguriță de piper. Gatiti la foc mediu, aruncand, pana cand legumele incep sa se inmoaie la margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
NapNap
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați-le într-un castron larg și rezervați-le.2 Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F. 3
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați vinul în tigaie, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați bulionul de vită și aduceți la foc mic.4 aranjați ceapa în fundul unei tigaie mari acoperite și puneți carnea de vită deasupra lor. Împrăștiați căței de usturoi întregi, frunze de dafin, rozmarin și cimbru peste și în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Carne De VităCarne De Vită
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Se toarnă amestecul de carne de vită peste carne și se acoperă bine tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți timp de 1 oră.5 reduceți temperatura cuptorului la 285 F și continuați să fierbeți timp de 2 ore.6 descoperiți tigaia, îndepărtați grăsimea din jurul marginilor cu o oală mică și aruncați-o. Cu două furculițe mari, întoarceți cu grijă carnea și turnați puțin suc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați legumele rezervate saut, aranjându-le în jurul perimetrului cărnii. Acoperiți tigaia și fierbeți încă 1 oră.7 Îndepărtați din nou grăsimea cu o oală mică, ungeți din nou partea superioară a cărnii și apoi împrăștiați roșiile cherry deasupra, unele căzând pe carne, altele pe legume. Nu se amestecă din nou. Braise, descoperit de data aceasta pentru a permite roșiilor să se despartă și să se micșoreze și partea superioară a cărnii să se rumenească, până când carnea se simte extrem de fragedă la atingerea unei furculițe, 30 de minute până la 1 oră. Aruncați frunzele de dafin.8 pentru sarea de fistic, combinați fisticul, pătrunjelul, usturoiul tocat și lingurita de sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista