Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic

Friptură Clasică De Vită Cu Sare De Fistic
Friptura clasică de vită cu sare de fistic este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 551 calorii, 47G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, pătrunjel, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură Clasică De Vită.

Instrucțiuni

1
1 condimentați friptura liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2
Încălziți cea mai mare tigaie cu față înaltă la foc mare, adăugați uleiul, apoi adăugați friptura. Căutați-l repede până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute. Puneți friptura deoparte, turnați și aruncați excesul de grăsime din tigaie și lăsați tigaia să se răcească puțin. Apoi adăugați untul, țelina, morcovii, napii, sarea de linguriță și 3/4 linguriță de piper. Gatiti la foc mediu, aruncand, pana cand legumele incep sa se inmoaie la margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați-le într-un castron larg și rezervați-le.2 Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F. 3
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați vinul în tigaie, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulionul de vită și aduceți la foc mic.4 aranjați ceapa în fundul unei tigaie mari acoperite și puneți carnea de vită deasupra lor. Împrăștiați căței de usturoi întregi, frunze de dafin, rozmarin și cimbru peste și în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Se toarnă amestecul de carne de vită peste carne și se acoperă bine tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți timp de 1 oră.5 reduceți temperatura cuptorului la 285 F și continuați să fierbeți timp de 2 ore.6 descoperiți tigaia, îndepărtați grăsimea din jurul marginilor cu o oală mică și aruncați-o. Cu două furculițe mari, întoarceți cu grijă carnea și turnați puțin suc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați legumele rezervate saut, aranjându-le în jurul perimetrului cărnii. Acoperiți tigaia și fierbeți încă 1 oră.7 Îndepărtați din nou grăsimea cu o oală mică, ungeți din nou partea superioară a cărnii și apoi împrăștiați roșiile cherry deasupra, unele căzând pe carne, altele pe legume. Nu se amestecă din nou. Braise, descoperit de data aceasta pentru a permite roșiilor să se despartă și să se micșoreze și partea superioară a cărnii să se rumenească, până când carnea se simte extrem de fragedă la atingerea unei furculițe, 30 de minute până la 1 oră. Aruncați frunzele de dafin.8 pentru sarea de fistic, combinați fisticul, pătrunjelul, usturoiul tocat și lingurita de sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista