Friptură, chipsuri și sos rapid de piper

Friptura, chipsurile și sosul rapid de piper ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 586 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați cremă dublă suplimentară, cartofi, friptură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. 115 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, și Friptură de ciuperci Portobello și chipsuri de mămăligă cu sos bsucarnaise {vegetarian, fără gluten} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți 1 lingură de ulei într-o formă mică de prăjire și încălziți-o în cuptor. Fierbeți cartofii în apă sărată timp de 3 minute înainte de a se scurge și a lăsa să se usuce la abur câteva minute. Condimentați, aruncați cu grijă uleiul fierbinte și gătiți timp de 30-35 de minute până când sunt crocante și aurii.
Când chipsurile sunt aproape gata, încălziți restul de ulei într-o tigaie. Condimentați friptura cu mult piper proaspăt măcinat și puțină sare, apoi prăjiți 2-3 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de rar vă place. Odihnește-te 5 minute în timp ce faci sosul.
Se toarnă excesul de ulei din tigaie și se adaugă oțetul. Bubble, apoi adăugați stocul și fierbeți până se reduce la jumătate. Se amestecă prin cremă, clocotind pentru a se îngroșa puțin, apoi se adaugă cât mai mult piper în plus.
Se servește cu friptură, chipsuri și mazăre.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.