Friptura bavareză este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 290 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați frunza de dafin, bulionul de vită, friptura de carne de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură Bavareză, Friptură bavareză pentru 6, și Friptură Bavareză.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, prăjiți maro în ulei fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Combinați apă, bere sau bulion, sos de roșii, ceapă, zahăr, oțet, sare, scorțișoară, frunze de dafin, piper și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se toarnă peste carne și se fierbe. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, timp de 2-1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4
Scoateți carnea. Aruncați frunza de dafin. Dacă doriți, îngroșați sucurile cu amidon de porumb și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne