Friptură Bavareză
Friptura bavareză este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 290 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați frunza de dafin, bulionul de vită, friptura de carne de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură Bavareză, Friptură bavareză pentru 6, și Friptură Bavareză.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, prăjiți maro în ulei fierbinte.
Combinați apă, bere sau bulion, sos de roșii, ceapă, zahăr, oțet, sare, scorțișoară, frunze de dafin, piper și ghimbir.
Se toarnă peste carne și se fierbe. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, timp de 2-1/2 până la 3 ore.
Scoateți carnea. Aruncați frunza de dafin. Dacă doriți, îngroșați sucurile cu amidon de porumb și apă.