Friptură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura. Această rețetă face 10 porții cu 516 calorii, 55g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de oțet de vin, sare și piper, ardei habanero și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, Yankee Pot Roast-faceți o friptură perfectă cu oala noastră, este ușor de făcut, și Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 3 până la 4 inci și așezați feliile pe folie de aluminiu rezistentă susținută de foi de copt. Frecați sare și piper în carne. Într-un castron mic amestecati împreună sos fierbinte, oțet și ulei vegetal, și perie pe suprafața de carne pe ambele părți. Folosiți mănuși din plastic sau latex pentru a manipula habaneros și pentru a vă proteja ochii și nasul de "fum"."Feliați ardeii și așezați-i și frunzele de dafin deasupra cărnii de porc. Înfășurați carnea de porc în folie, sigilând toate cusăturile. Prăjiți încet în cuptor până când furculița este fragedă, aproximativ 2 ore sau la foc deschis.