Friptura este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, praf de usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 216 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Adăugați condimentul casei, sarea și piperul într-un castron mic. Frecați condimentele în friptură pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și rumeniți friptura, aruncându-l pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați carnea într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie timp de 1 până la 2 minute pentru a absorbi restul de suc prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se pune în tigaie cu carne și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Combinați supa de ciuperci, vinul, sosul Worcestershire și bulionul de vită într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Bouillon De Vită
Supă De Ciuperci
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se toarnă peste friptură.
9
Adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
10
Acoperiți tigaia cu folie și coaceți timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
11
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
12
Se amestecă ingredientele și se păstrează într-un recipient etanș la aer timp de până la 6 luni.