Friptură
Friptura este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, praf de usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 216 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați condimentul casei, sarea și piperul într-un castron mic. Frecați condimentele în friptură pe ambele părți.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și rumeniți friptura, aruncându-l pe ambele părți.
Așezați carnea într-o tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie timp de 1 până la 2 minute pentru a absorbi restul de suc prăjit.
Se pune în tigaie cu carne și frunze de dafin.
Combinați supa de ciuperci, vinul, sosul Worcestershire și bulionul de vită într-un bol.
Se toarnă peste friptură.
Acoperiți tigaia cu folie și coaceți timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până se înmoaie.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Se amestecă ingredientele și se păstrează într-un recipient etanș la aer timp de până la 6 luni.