Friptură

Friptură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura la oală. Această rețetă servește 6 și costă 4,72 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 719 calorii, 51G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați chuck roast, squash butternut, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înveliți un cuptor olandez cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Presărați friptura de chuck generos cu sare, adăugați-o în cuptorul olandez și rumeniți-o pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scoateți din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scurgeți excesul de ulei, coborâți focul la mediu, adăugați câteva picături de ulei nou și adăugați țelina, ceapa și ardeiul roșu zdrobit în tigaie. Condimentează legumele cu sare și gătește până sunt moi și foarte aromate, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Aruncați în oțet, amestecați pentru a combina și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Se amestecă 3 căni de bulion de pui. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar. Aruncați frunzele de dafin, coaja de portocală, anasonul stelar și pachetul de cimbru. Întoarceți carnea în tigaie, acoperiți și puneți cuptorul olandez în cuptor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți tigaia din cuptor, întoarceți carnea și verificați nivelul lichidului. Dacă nivelul lichidului a scăzut, adăugați aproximativ o jumătate de cană de stoc. Întoarceți tigaia în cuptor și gătiți încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți carnea din tigaie și adăugați dovleceii, anghinarea din Ierusalim și smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați 1/2 cană finală de stoc și amestecați pentru a combina. Gustați lichidul și reglați condimentul dacă este necesar. Întoarceți carnea în tigaie, acoperiți și gătiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Scoateți capacul în tigaie și prăjiți până când dovleceii și anghinarea din Ierusalim sunt fragede și lichidul este redus, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Scoateți tigaia din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Scoateți carnea din tigaie și îndepărtați excesul de grăsime de pe suprafața lichidului de gătit, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Feliați carnea în felii de 1/2 inci și serviți cu legumele și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Sugestie De Asociere A Vinului: Pinot Noir
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista