Fripturi Ușoare La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor fripturile de friptură la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 220 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, ardei gras, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Fripturi Ușoare La Grătar, Friptură la grătar și Kabobs de legume, și Frigărui De Friptură Teriyaki La Grătar (Paleo).
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Tăiați carnea de vită în 24 de bucăți de un inch. Filetați carnea de vită, ardeiul gras și ciupercile alternativ pe fiecare dintre cele opt frigarui metalice de 10 până la 12 inci, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Se amestecă ingredientele rămase.
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 18 minute, întorcând și perindând kabobs de 3 sau 4 ori cu amestec de ulei, până când carnea de vită este dorită și legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.