Fripturi toscane la grătar

Fripturi toscane la grătar
Fripturi toscane la grătar Rib-eye ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 393 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de grătar toscană, fripturi cu ochi de coastă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi de ton la grătar în stil toscan, Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, și Ribeye La Grătar Toscan pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.
DificultateGreu
Gata În1 h, 29 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista