Fripturi T-Bone cu unt de Hotel

Fripturi T-Bone cu unt de Hotel
Fripturi T-Bone cu unt de Hotel este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 82G de grăsime, și un total de 914 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,87 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de unt, coajă de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi T-Bone Piperate, Fripturi T-Bone La Grătar, și Fripturi T-Bone La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați untul înmuiat în vasul unui mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți untul până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul de jumătate de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Se amestecă până se combină complet, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
4
Adăugați mai mult pătrunjel, mai mult suc de lămâie sau sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Așezați o bucată lungă de folie de plastic deasupra unei bucăți lungi de folie de aluminiu. Scoateți amestecul de unt într-o fâșie lungă pe mijlocul foliei de plastic. Trageți cu grijă o parte a foliei de aluminiu/folie de plastic peste unt, strângând ușor folia pentru a o forma într-un lung. Continuați să rulați Jurnalul de unt într-o rolă. Când totul este înfășurat, răsuciți capetele (ca o bucată de bomboane) până când devin foarte învățate (aceasta înseamnă că untul se presează împreună în interiorul plasticului pentru a forma o rolă coezivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Așezați rola de unt în frigider, astfel încât să se întărească sau în congelator dacă trebuie să accelerați procesul. Pentru a găti fripturile, sare și piper ambele părți ale fripturii. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie grea la foc mediu-mare. Când este topit și maro auriu, prăjiți fripturile până la mediu rar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte (sau mai mult sau mai puțin, în funcție de grosime.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți fripturile din tigaie și așezați o felie groasă de unt de hotel deasupra fiecărei fripturi, astfel încât să înceapă să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți în cinci minute cu piure de cartofi!Alte utilizări pentru untul de hotel:amestecați în pastele fierte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Puneți un pat pe pui sau pește la grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Se amestecă în orez
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Se întinde pe pâine franceză crustă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Adăugați la un cartof copt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista