Fripturi T-Bone cu unt de Hotel
Fripturi T-Bone cu unt de Hotel este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 82G de grăsime, și un total de 914 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,87 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de unt, coajă de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi T-Bone Piperate, Fripturi T-Bone La Grătar, și Fripturi T-Bone La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați untul înmuiat în vasul unui mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți untul până devine pufos.
Adăugați pătrunjelul, coaja de lămâie și sucul de jumătate de lămâie.
Se amestecă până se combină complet, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Adăugați mai mult pătrunjel, mai mult suc de lămâie sau sare și piper, dacă doriți.
Așezați o bucată lungă de folie de plastic deasupra unei bucăți lungi de folie de aluminiu. Scoateți amestecul de unt într-o fâșie lungă pe mijlocul foliei de plastic. Trageți cu grijă o parte a foliei de aluminiu/folie de plastic peste unt, strângând ușor folia pentru a o forma într-un lung. Continuați să rulați Jurnalul de unt într-o rolă. Când totul este înfășurat, răsuciți capetele (ca o bucată de bomboane) până când devin foarte învățate (aceasta înseamnă că untul se presează împreună în interiorul plasticului pentru a forma o rolă coezivă.
Așezați rola de unt în frigider, astfel încât să se întărească sau în congelator dacă trebuie să accelerați procesul. Pentru a găti fripturile, sare și piper ambele părți ale fripturii. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie grea la foc mediu-mare. Când este topit și maro auriu, prăjiți fripturile până la mediu rar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte (sau mai mult sau mai puțin, în funcție de grosime.)
Scoateți fripturile din tigaie și așezați o felie groasă de unt de hotel deasupra fiecărei fripturi, astfel încât să înceapă să se topească.
Serviți în cinci minute cu piure de cartofi!Alte utilizări pentru untul de hotel:amestecați în pastele fierte
Puneți un pat pe pui sau pește la grătar
Se întinde pe pâine franceză crustă
Adăugați la un cartof copt
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.