Fripturi Swanson inox cu sos de ciuperci
Swanson fripturi Pan-tocită cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de carne de vită, ciuperci, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, Fripturi cu sos de ciuperci, și Fripturi de Hamburger cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Condimentează fripturile după dorință. Gătiti fripturile într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până la coacerea dorită.
Scoateți fripturile din tigaie. Nu vărsați grăsime.
Încălziți untul în tigaie.
Adăugați ciupercile și gătiți până sunt fragede. Se amestecă făina și se gătește 1 minut. Se amestecă treptat în stoc. Gatiti si amestecati pana cand amestecul se fierbe si se ingroasa.
Serviți sosul de ciuperci cu fripturile.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.