Fripturi Salisbury cu sos de ceapă franceză

Fripturi Salisbury cu sos de ceapă franceză
Fripturile Salisbury cu sos de ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,9 USD pe porție. O porție conține 834 calorii, 47G de proteine, și 57G de grăsime. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână mușchi măcinat, carne de vită, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare includ Fripturi Salisbury cu sos de ceapă franceză, Fripturi Salisbury Cu Sos, și Friptură Salisbury Cu Sos De Ceapă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un strop de EVOO într-o tigaie la foc mediu și topiți untul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper, puțin cimbru măcinat și se adaugă Golful. Caramelizați ceapa până când este foarte moale și dulce și de culoare aurie deschisă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru MăcinatCimbru Măcinat
CeapăCeapă
4
Între timp, înmuiați pâinea în lapte sau jumătate-n-jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
5
Așezați carnea într-un castron și adăugați oul. Strângeți pâinea și sfărâmați-o în firimituri pe măsură ce adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
CarneCarne
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați Worcestershire și ceapa rasă la carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
7
Se presară sare și piper și se combină. Formați în pâini ovale de 4 (1 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Încălziți un strop de EVOO într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați pâinile și gătiți până sunt fierte, aproximativ 15 minute, întorcându-se ocazional.
10
Transferați carnea pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
11
Presărați făina peste ceapa caramelizată, amestecați 1 minut. Deglazează tigaia în care ai gătit carnea cu vinul și toarnă în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați bulionul de vită și îngroșați un moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
13
Serviți sosul peste fripturile Salisbury.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos
14
Garnisiți cu puțin năsturel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel

Echipamente

Vin recomandat: Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Taittinger Comtes de Champagne ros circulatorcu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 203 de dolari pe sticlă.
Taittinger Comtes de Champagne Rose
Taittinger Comtes de Champagne Rose
Această șampanie sublimă de culoare Roz, produsă exclusiv din struguri Pinot Noir în ani de zile suficient de excepționali pentru a declara o epocă, este prezentată în mod corespunzător într-o sticlă în stil antic de design din secolul al XVIII-lea. Tipic stilului Taittinger, Comtes Champagne rosul este un vin de rafinament rafinat; culoarea sa roz somon strălucitor este punctată de bule fine, de durată. Parfumul dulce, roșu de fructe de pădure al soiului este compensat de note foarte subtile de pământ și minerale. Arome curate, vibrante de fructe roșii sunt confirmate pe cerul gurii Generos, echilibrat de o aciditate clare, rafinat, care poartă într-un finisaj elegant, complex de persistență considerabilă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista