Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi proaspete de carne de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de vită cu vin roșu-sos de ciuperci, Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, și Filet de vită cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 5 ingrediente. Înveliți ambele părți ale fripturilor cu spray de gătit; frecați fripturile uniform cu amestec de cimbru.
Așezați fripturile pe raftul unui broiler sau tigaie acoperită cu spray de gătit; coaceți la 450 timp de 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din cuptor; păstrați cald.
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 linguriță de cimbru, ciuperci și 4 căței de usturoi; gatiti 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.
Adăugați bulion și vin; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 4 minute).
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.