Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci

Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi proaspete de carne de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de vită cu vin roșu-sos de ciuperci, Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, și Filet de vită cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente. Înveliți ambele părți ale fripturilor cu spray de gătit; frecați fripturile uniform cu amestec de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
CimbruCimbru
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați fripturile pe raftul unui broiler sau tigaie acoperită cu spray de gătit; coaceți la 450 timp de 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Pui BroilerPui Broiler
4
Scoateți din cuptor; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1/2 linguriță de cimbru, ciuperci și 4 căței de usturoi; gatiti 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
7
Adăugați bulion și vin; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
8
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se servește cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista