Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi proaspete de carne de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de vită cu vin roșu-sos de ciuperci, Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, și Filet de vită cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente. Înveliți ambele părți ale fripturilor cu spray de gătit; frecați fripturile uniform cu amestec de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Friptură
Cimbru
Condimente Uscate Freca
3
Așezați fripturile pe raftul unui broiler sau tigaie acoperită cu spray de gătit; coaceți la 450 timp de 8 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Pui Broiler
4
Scoateți din cuptor; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1/2 linguriță de cimbru, ciuperci și 4 căței de usturoi; gatiti 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ciuperci
Cimbru
7
Adăugați bulion și vin; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
8
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.